RUN MK фестивал вечерва во Штип

RUN MK фестивал – вечерва (сабота, 13-ти април 2013) во Домот на млади – Штип, со почеток во 21:00 часот.

 

Настапуваат:
▷ DJ BAILEY | London UK | [ BBC 1XTRA | METALHEADZ ]

▷ LOGICAL DREAM | Bar | MONTENEGRO

▷ MC WACKWACKO | Novi Sad | SERBIA

▷ DJ JELOW | Novi Sad | SERBIA

▷ SORRISO | Novi Sad | SERBIA

▷ NULTABYTE | Skopje | MACEDONIA

▷ The BASSMIGHTY Kreatorz | Tetovo | MACEDONIA

Резервација на влезници во претпродажба и организиран автобуски превоз Скопје-Штип-Скопје на www.run.mk .

You May Also Like