„Here and there“ на кино-репертоарот во Охрид

На кино репертоарот во Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид ќе се прикажува филмот “Here and there”.

Станува збор за  85 минутна комедија- драма снимена на 14 мај 2010 (САД).

Проекции секој ден од 16.04.2013 (вторник) до 18.04.2013 (четврток) со почеток во 20.00 часот.
Карти во продажба на билетарата секој работен ден по 15.00 часот.

You May Also Like