“Ris Flower” – Промоција на аудио и видео запис

Презентација на новиот интернационален музички проект на артистот Ris Flower, а воедно промоција на аудио и видео запис за првиот сингл со наслов “Translucent”.

Датум: 16/09/2020 (Среда)
Време: 19:00 часот
Локација: Каза Бар (Дебар Маало)

На промоцијата ќе биде претставен артистот Ris Flower како и целокупниот проект, насоките и целите од страна на продуцентите (од Турција) и останатите членови на тимот.

Целата организација на овој “meetup” е во согласност со мерките на владата за заштита од Ковид19. Се врши задолжителна дезинфекција на влезот, се почитуват мерките за дистанца и за носење на заштитни маски.

You May Also Like