Свадба – на битолски начин

Второто видео на Марјан Ѓорѓиевски на тема – Свадби. Не знаеме како е во другите градови и дали ова клише важи за секаде, но ова е дефинитивно типична битолска свадба.

Гледајте, уживајте, смејте се! 😉

You May Also Like