Промоција на стрипот „Фацизам 3“ во МКЦ

Денеска (сабота, 9 февруари, 2013) во 21:00 часот во kафе МКЦ ќе биде промовиран новиот стрип „Фацизам“.

Станува збор за промоција на третиот број од „Фацизам“ кој е дело на младите стрип цртачи King Fizze & Tonyo San.

You May Also Like