Balkan Hip-Hop Fest Vol.1 низ слики

Една слика, милион зборови. Уживајте во атмосферата нив нашиот објектив. Вечер за паметење, која долго ќе се памти. Скопје во саботата живееше со звуците на хип хоп изведувачите од целиот Балкан. Незаборавно доживување кое долго време ќе се памети. Да не должиме, уживајте во тоа што апаратот на нашиот фотограф Тони Арсовски го забележа.

You May Also Like