Се збратимија Скопје и Загреб

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, и Градоначалникот на Град Загреб, Милан Бандиќ, денеска (вторник, 20.12.2011 година) во Загреб (Хрватска) ја потпишаа Повелбата за

Read more