Зборник за Кратово – градот на рударството, златото и алхемијата

Зборник за Кратово – книга прва, е прв зборник за Кратово од ваков вид кој е објавен во Република Македонија. Во оваа книга се

Read more

Промоција на зборник и изложба за политичките осуденици

Вечерва (четврток, 16 август, 2012 година) во Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид, со почеток во 20:00 часот ќе биде промовиран Зборник на

Read more