„Џган“ прикажан на престижниот фестивал во Пула

Македонскиот игран филм „Џган“, по сценарио и во режија на Вардан Тозија, а продуциран од Огнен Антов, беше прикажан на еден од најголемите и

Read more

Краткиот филм „Човекот со чудна навика…“ на фестивал во Египет

Краткометражниот игран филм „Човекот со чудна навика да ме удира со чадор по глава“ на режисерот Вардан Тозија ќе биде прикажан во официјална конкуренција

Read more