Краткиот филм „Човекот со чудна навика…“ на фестивал во Египет

Краткометражниот игран филм „Човекот со чудна навика да ме удира со чадор по глава“ на режисерот Вардан Тозија ќе биде прикажан во официјална конкуренција

Read more