Изложба на Мирчо Матевски Рисимкин „Средба со историјата: една слика – една приказна“

Изложба на Мирчо Матевски Рисимкин „Средба со историјата: една слика – една приказна“ во Националната галерија на Македонија, во објектот Мала станица, во вторник

Read more