„Last Expedition“ онлајн ќе снимаат спот за „Шефе“

Легендарниот македонски бенд „Last Expedition” се екипира за реализација на нов, онлајн видео спот за нивниот голем хит „Шефе”! Карантинот инспирираше многу уметници низ

Read more

Стартува снимањето на македонскиот филм „Хомо“

Почнува снимањето на македонскиот игран филм „Хомо“ на режисерот Игор Иванов, кое ќе се реализира во период од пет недели на повеќе од 20

Read more

Започна снимањето на новиот филм на Милчо Манчевски „Врба“

„Врба” е љубовен филм за денешни и дамнешни души. Денеска, во близина на прилепското село Крушевица започна со снимање „Врба”, шестиот долгометражен игран филм

Read more