Започна снимањето на новиот филм на Милчо Манчевски „Врба“

„Врба” е љубовен филм за денешни и дамнешни души. Денеска, во близина на прилепското село Крушевица започна со снимање „Врба”, шестиот долгометражен игран филм

Read more