За снегот и културата на живеење

Додека светот оди напред, ние сеуште не можеме да се вратиме на нивото и на некои стандарди кои ги имавме до 1991 година. Културата

Read more

Фрлена сол на скопските улици

Екипите на зимската служба на Град Скопје изминатата ноќ и во текот на утрово интервенираа на критичните точки на градските сообраќајници и фрлија околу

Read more