Помалку сол за поздрави бубрези и срце

Според официјални податоци, околу 90.000 Американци годишно умираат од болести поврзани со бубрезите, коешто го надминува бројот поврзан со ракот на простата и на

Read more

Фрлена сол на скопските улици

Екипите на зимската служба на Град Скопје изминатата ноќ и во текот на утрово интервенираа на критичните точки на градските сообраќајници и фрлија околу

Read more