„Во духовниот храм“ – прва самостојна изложба на Ерол Сулејмановски

„Во духовниот храм“ е насловот на првата самостојна изложба на македонскиот сликар Ерол Сулејмановски која ќе се одржи од (петок) 09.11.2018 до 19.11.2018. Изложбата

Read more

Самостојна изложба на Марина Цветановска – Мартиновска во Куманово

Утре вечер (среда, 15.05.2013 година) со почеток во 20:00 часот во Изложбениот салон на Уметничката галерија при НУ Музеј – Куманово, ќе биде отворена

Read more