„Во духовниот храм“ – прва самостојна изложба на Ерол Сулејмановски

„Во духовниот храм“ е насловот на првата самостојна изложба на македонскиот сликар Ерол Сулејмановски која ќе се одржи од (петок) 09.11.2018 до 19.11.2018. Изложбата

Read more