Оригиналниот и единствен визуелно-театарски спектакл „Нож“ представен пред битолчани

На 23-ти октомври 2022, во кино „Манаки“, битолчани имаа можност да го проследат визуелниот – театарски спектакл „Нож“, работен според оригиналниот драмски еп „Нож“

Read more