Промоција на романот „По дождот“ на Раде Шербеџија во МКЦ

Во Младинскиот културен центар, на 26 февруари (среда), со почеток од 19 часот ќе биде промовиран неговиот последен роман „По дождот“ на познатиот актер

Read more

Раде Шербеџија: Не е битно дали филмот е скап или евтин, битно е дали е добар

Неодамна во Скопје ја имавме таа чест да поразговараме со еден од најпознатите актери од овие простори, големиот Раде Шербеџија. Ја искористивме можноста да

Read more