Почнаа подготовките за снимањето на „Ослободување на Скопје“

Почнаа подготовките за снимањето на „Ослободување на Скопје“ по драмскиот текст на Душан Јовановиќ, а ќе се снима во Битола и велешко… Почнаа подготовките

Read more