Изложба и работилница во чест на 8 Март во Музејот на македонската борба

Во чест на 8 Март, Меѓународниот ден на жената, на 7 март (четврток) со почеток во 12 часот, НУ Музеј на македонската борба, организира

Read more

Работилница на Forensic architecture во МСУ

Интердисциплинарната програма “Радикално образование” на Музејот на современата уметност – Скопје, во соработка со PLAYUK фестивалот на British Council, на 29 и 30 октомври

Read more