Осмомартовска изложба „Процут кон женственоста“ во Националната галерија на Македонија

Националната галерија на Македонија продолжува со својата веќе воспоставена традиција, и годинава по петти пат, во чест на меѓународниот ден на жените, 8ми март,

Read more