Очигледно само кај нас, пописот е трка!

Еве, и тоа шоу заврши. И како и секогаш, неславно а скандалозно. Обичниот народ е збунет, политичките партии поларизирани, етнички поделени, верски разделени, и

Read more

Каков попис спроведовме?

Единствено нешто позитивно од неодамна спроведениот попис е тоа што воопшто се одржа, и ништо повеќе. Работата се заврши во смисла „помина и тоа

Read more