Стиховен Калибар со „Т‘га за југ“ за македонската сурова реалност

Хип Хоп артистот Стиховен Калибар со Т‘га за југ зборува за се она актуелно што ни се случува. Неговите текстови се воглавно со социјална

Read more

Ново видео на младата Дина Јашари

По соработката со Cyrillic на “Во Тебе Се Гледам” и двата нејзини синглови “Вреди Ли” и “Дојди Со Мене”, Дина ни ја претставува нејзината

Read more

The Sound Messangers со својата прва песна „Love me“

„Love me“ е името на првата песна на The Sound Messangers, совршениот спој на електронска музика, саксофон и силен вокал. Секој најдобар во своето

Read more

„Токсикологија мјузик“ во еколошко движење

Коалицијата “Екологијата Приоритет” во рамките на својата кампања „Сакаме кул градоначалници за жешки точки!“ во соработка со Македонската хип хоп издавачка куќа Токсикологија мјузик

Read more