Ново видео на младата Дина Јашари

По соработката со Cyrillic на “Во Тебе Се Гледам” и двата нејзини синглови “Вреди Ли” и “Дојди Со Мене”, Дина ни ја претставува нејзината нова песна “Последна Минута”.

Дина Јашари е автор на музиката и текстот на песната, а е снимена, микс и мастеризирана во студиото на Иван Јованов (Iwayo), со којшто Дина и Cyrillic заедно соработуваа на нивните синглови “Feel Like” и “Right Here”.

За видеозаписот на “Последна Минута” заслужни се Томи Акимовски и Томислав Живковиќ.

You May Also Like