Македонија дали ќе ја биде, од нас зависи

Се уште не можам да се соземам од тоа што МАКЕДОНИЈА синоќа го направи среде Италија. Длабоко во себе верував, се надевав, очигледно желбата

Read more

Патриотизмот на денешницата

По повод 8 Септември, денот на македонската независност. Патриотизмот или родољубието е најсодржински, односно врховен сплет на чувства и односи кои определуваат припаднот кон

Read more