Изложбата „Париски рефлексии“ на НГМ претставена во Офицерскиот дом во Битола

Во тек е изложбата „Париски рефлексии“, претставена во Офицерскиот дом во Битола, а организирана од Националната галерија на Македонија и Францускиот културен центар во

Read more

Изложба „Париски рефлексии“ во Чифте амам

Националната галерија на Македонија во соработка со Францускиот институт во Скопје, во рамките на одбележување на Меѓународниот ден на Франкофонијата, со особено задоволство ја

Read more