Изложбата „Париски рефлексии“ на НГМ претставена во Офицерскиот дом во Битола

Во тек е изложбата „Париски рефлексии“, претставена во Офицерскиот дом во Битола, а организирана од Националната галерија на Македонија и Францускиот културен центар во

Read more