„Неименуваното е одговор“ во Даут пашин амам

Вечерва (среда, 26 јуни) во Националната галерија на Македонија, објект Даут пашин амам, со почеток во 20 часот, ќе се отвори изложбата „НЕИМЕНУВАНОТО Е

Read more