Изложба на слики од Mеѓународната ликовна колонија „Охрид 2018“

Во организација на Националниот сојуз на лица со телесен инвалидитет на Македонија „Мобилност Македонија“, денеска во „Порта Македонија“ ќе биде отворена изложба на слики

Read more

Меѓународна ликовна колонија „Кавадарци – Михајлово“ 2018

Во понеделник, на 20 август 2018, во Кавадарци ќе започне најновото издание на Меѓународната ликовна колонија “Кавадарци – Михајлово 2018“, посветена на големиот уметник

Read more