Изложба на слики од Mеѓународната ликовна колонија „Охрид 2018“

Во организација на Националниот сојуз на лица со телесен инвалидитет на Македонија „Мобилност Македонија“, денеска во „Порта Македонија“ ќе биде отворена изложба на слики

Read more