Меѓународна ликовна колонија „Кавадарци – Михајлово“ 2018

Во понеделник, на 20 август 2018, во Кавадарци ќе започне најновото издание на Меѓународната ликовна колонија “Кавадарци – Михајлово 2018“, посветена на големиот уметник

Read more