Мултимедијален настан и промоција на книгата “Радио” од Љупчо Јолевски

„Радио“ ја чинат повеќе од 730 страници и речиси толку фотографии илустрации. Книгата претставува субјективен избор на авторот од прилозите, односно текстовите пишувани и

Read more

Промоција на книгата „Радио“ од Љупчо Јолевски

Во рамки на манифестацијата „Роденден на уметноста“ на МКЦ, вечерва (четврток, 17 јануари) од 20.30 часот во кино „Фросина“ ќе се промовира книгата „Радио“

Read more