Мултимедијален настан и промоција на книгата “Радио” од Љупчо Јолевски

„Радио“ ја чинат повеќе од 730 страници и речиси толку фотографии илустрации. Книгата претставува субјективен избор на авторот од прилозите, односно текстовите пишувани и

Read more