(ВИДЕО) Џулијан Асанж насилно извлечен од Еквадорската амбасада

Полицијата денес го уапси основачот на Викиликс, Џулијан Асанж, кој од 2012 година се криеше во амбасадата на Еквадор во Лондон. Полицијата соопшти дека

Read more

Продолжуваат „Деновите на македонската култура“ во Лондон

На дел од настаните во рамките на манифестацијата „Денови на македонската култура“ во Лондон во периодот од 12-14 мај ќе присуствува и министерот за

Read more