(видео) „Stand by me“ додека летате со авион

Прекрасно видео на лондонскиот „The Kingdom Choir“ хор кој прави прекрасни преработки.

Ова е верзија на нумерата Бен Е Кинг „Stand by me“, изведба која вреди да се погледне.

You May Also Like