Концерт на „Камерно дуо“ во КИЦ во Софија

Пијанистката Арјана Куриу-Груби и виолистот Блерим Груби, членови на „Камерно дуо“, вечерва (вторник, 9 октомври) од 18:30 часот ќе одржат концерт во Културно-информативниот центар

Read more

Елена Героска изложува во македонскиот КИЦ во Софија

Вечерва (четврток, 14 Март) во Културно-информативниот Центар на Република Македонија во Софија, со почеток во 18:30 часот, ќе биде отворена изложбата на фотографии од

Read more

Изложба на стара кратовска архитектура во КИЦ Софија

Вечерва (четврток, 15 ноември) со почеток во 18:30 часот, ќе биде отворена ретроспективната изложба на старата кратовска архитектура,претставена преку цртежи и слики на деца,

Read more