Концерт на „Камерно дуо“ во КИЦ во Софија

Пијанистката Арјана Куриу-Груби и виолистот Блерим Груби, членови на „Камерно дуо“, вечерва (вторник, 9 октомври) од 18:30 часот ќе одржат концерт во Културно-информативниот центар

Read more