Изложба на Ивона Тричковска во Мала станица

Изложба на Ивона Тричковска во Националната галерија на Македонија, објект Мала станица, на 12 декември (четврток) со почеток во 19 часот. ИНИТ 2.0” претставува

Read more

Изложба „Асемантички записи“ на Ивона Тричковска

Вечерва (28 февруари, четврток), со почеток во 19 часот во Галерија МКЦ ќе се отвори изложбата на Ивона Тричковска – „Асемантички записи”. „Asemic Schreiben”

Read more