Хуманитарен концерт со пијанистот Дмитри Маслеев

Оркестарот на Македонската Филхармонија ќе одржи хуманитарен концерт на 22 октомври (четврток) во 20 часот насловен „PERASPERAADASTRА“. Средствата од овој концерт се наменети за

Read more

Christmas in NEW YORK – Голем добротворен концерт

Од Централ до Батери парк, од Хадсон до Ист ривер, највибрантниот град на светот е вечна инспирација за многу музичари. По минатогодишниот успех на

Read more

Хуманитарен ХАЕ концерт на Школка

ХАЕ Македонија го организира ХАЕ настанот (Хуманитарен концерт по повод одбележување на светскиот ден на ХАЕ) од 12:00 за 14:30 часот, денеска (сабота, 18

Read more