Изложба „Чудниот рај“ на Сашо Блажес

Во Галеријата „Ко-Ра“ денеска ќе биде отворена изложбата „Чудниот рај“ на ликовниот уметник Сашо Блажес… – Секвенците на игросказот, парцијализирани, каледидоскопски се преточуваат и

Read more