Промовирани литературните преводи остварени преку Програмата „Култура 2007-2013“ на ЕУ во Софија

Во организација на Културно-информативниот Центар на Македонија во Бугарија и Културно-контактните точки на Македонија и Бугарија, вчера (вторник, 11 јуни 2012 година) во салата

Read more