„Звукот на Јан Тирсен“ и „Скопје на штипка“ во Музејот на македонската борба

Овој петок (29 март) во Музејот на македонската борба во 20 часот, пијанистката Дуња Иванова ќе одржи солистички концерт посветен на звукот на современиот

Read more

Почнува Интернационалниот филмски фестивал „Winter Apricots“

Со солистички концерт на пијанистката Дуња Иванова, вечерва (четврток, 13 декември) во киното „Мис Стон“ во Прилеп ќе почне 3. Интернационален филмски фестивал „Winter

Read more

Пијано перформанс „Помалку е повеќе“ на Дуња Иванова

Пијанистката Дуња Иванова, вечерва (12 октомври), во Музејот на Македонија ќе го изведе пијано перформансот „Помалку е повеќе“. Перформансот е дел од манифестацијата „Нов

Read more