Почнува Интернационалниот филмски фестивал „Winter Apricots“

Со солистички концерт на пијанистката Дуња Иванова, вечерва (четврток, 13 декември) во киното „Мис Стон“ во Прилеп ќе почне 3. Интернационален филмски фестивал „Winter

Read more