„Звукот на Јан Тирсен“ и „Скопје на штипка“ во Музејот на македонската борба

Овој петок (29 март) во Музејот на македонската борба во 20 часот, пијанистката Дуња Иванова ќе одржи солистички концерт посветен на звукот на современиот

Read more