Ретроспективна изложба на Костадин Танчев Динка

На 24 април (среда) во објектот Даут пашин амам, при Националната галерија на Македонија, со почеток во 20:30 часот, ќе се отвори ретроспективната изложба

Read more

„Костадин Танчев Динка – Од слика и графика, до нови медиуми“ промоција на монографија

На 17 април 2019 година (среда) , со почеток во 12 часот, во објектот Даут пашин амам ќе биде одржана промоција на монографското издание,

Read more

Изложба „Динка со студентите“

Вечерва бо Културно информативниот центар (КИЦ), во Изложбениот салон– Империјал 2 (сабота, 15 декември 2018), во 19:00 часот, ќе се отвори изложбата „Динка со

Read more