Иронија кон современото живеење и технологијата

Како Англичанците со еден суптилен хумор го исмеваат човечкиот фанатизам кон современите технолошки трендови и опсесијата постојано да се пратат најновите продукти.

На клипов имаме двајца ветерани на англискиот хумор, Ronnie Corbett и Harry Enfield кои на шармантен начин, полни со иронија, а метафорично користејќи ги имињата на најпродаваните продукти, прават една генијална пародија.

Инаку се работи за емисијата The One Ronnie која се емитува на BBC One.

Уживајте во видеото!

You May Also Like