„Смотра“ на драм ен бејс артисти во Битола

Асоцијација 615  прави Битола да стане упориште на електронската музика благодарение на оригиналните локации кои ги приспособува тимот на 615. Со одличен состав на

Read more

Саботна програма на Бит Фест

Утревечер, (сабота, 2 јули 2011 година) со почеток во 20:30 часот на сцената на НУ Народен театар –  Битола, ќе настапи Јана Четелева, која

Read more