Творештвото на продукција Аристон – Придонес за Македонија и „За македонските работи“

Продукција АРИСТОН е создадена од м-р Никола Ристевски во 2019 година во Свети Николе, Овче Поле, Република Македонија, како последица од истражувачката работа, објавувањето

Read more

Викендов „Културна Метаморфоза” во Свети Николе

Културна манифестација „Културна Метаморфоза” во чест на празникот Летен Свети Никола се одржа викендов (21.05.2011) во Свети Николе. Настанот се одржа во градскиот парк

Read more