Творештвото на продукција Аристон – Придонес за Македонија и „За македонските работи“

Продукција АРИСТОН е создадена од м-р Никола Ристевски во 2019 година во Свети Николе, Овче Поле, Република Македонија, како последица од истражувачката работа, објавувањето

Read more

Документарен филм за Охрид – европскиот Ерусалим

Документарен филм за Охрид – европскиот Ерусалим, духовната престолнина на Македонија. Во изминатите години во етерот се појави една видео продукција која полека, но

Read more